Investering i Biotekvirksomhed

Ved nærværende indbydes du til investering i en biotekvirksomhed, Oryx Alpha GmbH & Co. KG (ORYX Alpha) via Investeringsselskabet biotek feeder I A/S.

Herunder projektmateriale fremsendt af ledelsen i ORYX.

Oryx Alpha GmbH & Co. KG (Oryx Alpha) er et selskab indenfor biotek. Det blev stiftet i 2010 i München, Tyskland. ORYX Alpha udvikler to meget innovative projekter fra Deutsches Krebsforschungszentrum, Heidelberg (DKFZ) – Et af verdens absolut førende institutter indenfor kræftforskning

Projekt 1: Aktivstoffer mod smittestoffer i oksekød og mælkeprodukter Professor Harald zur Hausen, nobelprisvinder i medicin i 2008, fandt ud af for ca. 10 år siden, at smitsomme stoffer i mælk og oksekød er årsag til en række alvorlige kræftsygdomme hos mennesker, som f.eks. tyktarmskræft og degenerative sygdomme, som f.eks. multipel sklerose. I lande som Mongoliet og Bolivien har man langt færre af de alvorlige kræftsygdomme fordi man ikke spiser almindeligt oksekød. Denne landvinding har ført til at ORYX Alpha har udviklet monoklonale antistoffer som prognostisk kræftmarkør og en diagnostisk blodprøve for multipel sklerose, alzheimers og parkinson.

Diagnosetesten til MS er færdigudviklet og salgsprocessen påbegyndes i Q4 2020 til én af verdens førende medicinalkoncerner. For kræftmarkøren forventes salgsprocessen påbegyndt Q1 2021.

Derudover planlægger ORYX Alpha at levere byggesten (peptide chips) til forebyggende vacciner mod kræft hos mennesker og degenerative sygdomme, som MS, parkinson og alzheimers sammen med en stor global medicinalkoncern.

Projekt 2: Bevæbnet parvovirus H1 Parvovira H1 er onkolytiske vira, dvs. de kan lysere tumorer og inducere tumorspecifikke immunreaktioner. Bevæbnet parvovirus H1 har yderligere anti-tumoraktivitet. De kan hæmme essentielle proteiner fra tumoren, f.eks. CDK9 eller PDL-1 ved specifikke si RNA’er.

ORYX Alpha har udviklet væbnede parvovira H1 til behandling af bl.a. kræft i bugspytkirtlen. Det er et søsterprojekt til den onkologiske virus, ParvOryx, der er i fase 3 i de kliniske tests i Europa & USA i søsterselskabet ORYX GmbH & Co. KG.

ORYX Alpha har de eksklusive licensrettigheder i begge projekter og er den eksklusive licenshaver på over 100 internationale patentansøgninger / patenter.

For at udvikle de to projekter har ORYX Alpha allerede investeret en kapital på 16,5 millioner €. Der rejses nu 4 millioner € til videreudvikling af projekterne i 2020.

Projekt 1 – indledende salgsforhandlinger er blevet ført med Roche, Biogen, Eli Lilly, Merck-Serono og ByHeart

Projekt 2 – indledende salgsforhandlinger er blevet ført med Pfizer, Roche, Genentech og Allogene Therapeutecs

Gennem en mangeårig samarbejdspartner, har vore investorer fået muligheden for at deltage i en aktieemission, der skal sikre færdiggørelse af ORYX Alphas to projekter til at sikre en forventet exit af hele porteføljen de næste år.

ORYX Alpha har, efter kapitaludvidelsen på EUR 4 millioner, en selskabskapital på ca. € 20,5 mio.

ORYX Alphas kapitalbehovet for 2020 er EUR 2.652.266,- og for 2021 EUR 2.414.360,- til færdiggørelsen af de to Projekter. Hovedparten af omkostninger går til studierne hos DKFZ, ORYX Verwaltungs GmbH, patentadvokater og andre rådgivere. En nøjagtig opgørelse kan rekvireres. Investeringshorisonten forventes at være 2 år.

2. Virksomhedspræsentation og historie ORYX Alpha blev stiftet i 2010, og var dermed det 2. biotekselskab stiftet af dr. Bernard Huber med tæt tilknytning til Tysklands førende kræftforskningsinstitut, Deutsches Krebsforschungszentrum, DKFZ (www.dkfz.de) i Heidelberg.

DKFZ er et af verdens absolut førende institutter indenfor kræftforskning med godt 3.000 ansatte. Dr. Huber er patentadvokat fra München og molekylærbiolog. Da dr. Huber vandt en patenttvist i USA for DKFZ, bad den administrerende direktør for DKFZ Dr. Huber om råd om patenter, som DKFZ tilbydes hvert år, men som DKFZ ikke kan bruge af juridiske grunde.

Dr. Huber konsulterede derefter sin ven, professor Harald zur Hausen, som var den kliniske direktør for DKFZ på det tidspunkt, og han er i dag tilknyttet ORYX Alpha, som konsulent.

Professor zur Hausen fandt for en del år siden ud af, at der er en sammenhæng mellem indtagelse af oksekød og mælkeprodukter og en lang række alvorlige kræftsygdomme, som tarm- , lunge-, bryst- og protatakræft samt alvorlige degenerative nervelidelser som MS, alzheimers og parkinson. Allerede før et barn er 1 år, bliver det udsat for de smitsomme stoffer fra mælkeprodukter, og barnets immunsystem er ikke nok udviklet til at bekæmpe dem på det tidspunkt, hvorfor stofferne senere i livet kan udløse de meget alvorlige sygdomme.

ORYX Alpha har således udviklet den første diagnosetest i verden til at konstatere MS, parkinson og alzheimer. Testen består af dels en ELISA test og en ADA test. Det er denne test, der forventes solgt til en stor global medicinalkoncern i Q4 i år.

ORYX Alpha udvikler ligeledes en kræftmarkør for tarmkræft, der kan vurdere testpersonens risiko for at udvikle tarmkræft og hvor alvorligt, patienten kan blive ramt. Denne markør forventes solgt i Q1 2021 ORYX Alpha-porteføljen inkluderer også en 2. generations onkologiske virus, der inficerer og lyserer tumorceller for at fremkalde en stærk immunrespons mod tumorceller, den bevæbnede parvovirus H1.

ORYX har eksklusive verdensomspændende patenter og licenser på disse projekter.

I 2008 blev professor zur Hausen tildelt Nobelprisen i medicin for hans arbejde med HPV-vacciner. Professor zur Hausen er idag stadig ansvarlig for alle ORYX & ORYX Alpha-projekter.

Derefter begyndte den reelle forskning og udvikling af de to projekter. For at holde omkostningerne nede, indgik dr. Huber en aftale med DKFZ, hvor kun de afdelinger med forskere, der virkelig var nødvendige, blev betalt. Dette arbejde ledes af professor zur Hausen for ORYX Alpha.

Al information og resultater samles hos professor zur Hausen, hvilket har vist sig at være meget effektivt. Det var første gang i DKFZs historie, at noget lignende blev gjort. Tidligere undersøgte alle lægefaglige afdelingerne for sig selv, og der var meget lidt kommunikation de enkelte afdelinger imellem.

ORYX Alpha er i forhandlinger med et par af verdens største medicinalvirksomheder om salget af diagnosetesten for MS; alzheimers og parkinson, ligesom den bevæbnede parvovirus forventes solgt kort tid efter af søsterselskabet ORYX, har solgt ParvOryx.

Vi forventer at den samlede portefølje i ORYX Alpha bliver solgt for et milliardbeløb i løbet af de kommende år.

Grundlæggende er investering i aktier og biotek er forbundet med betydelig risiko, men ved investors vurdering af nærværende projekts risikoprofil bør der tages højde for den fremskredne og brede produktportefølje ligesom der er realitetsforhandlinger med flere store globale medicinalgiganter om et salg af et eller flere produkter.

Advisory Board

ORYX relies on a first-class senior advisory board made up of internationally renowned experts from science, clinic and industry

 

Øvrige bilag og oplysninger

Øvrige bilag og aftalemateriale, herunder selskabsretlige dokumenter, kan rekvireres ved henvendelse til Jan Olsen

Tegning af aktier

Aktier kan tegnes nu ved henvendelse til Jan Olsen på telefon +45 40 20 70 75 eller [email protected]

Dét er absolut min e-mail værd for mig. Jeg vil gerne vide mere!

Dét er absolut min e-mail værd for mig. Jeg vil gerne vide mere!

You have Successfully Subscribed!